Galeria

JA HA SORTIT CARRIEL DELS VILARS 2011 VI NATURAL SENSE SULFITS

ELS VILARS (ESPOLLA)

CEPS A ELS VILARS

El vi natural és fet amb un raïm que no ha estat tractat de cap manera que no sigui amb el que està permés en agricultura ecològica com el Sofre i el Sulfat de coure. Encara que en el cas del CARRIEL DELS VILARS en Carles en te molta cura de no abusar-ne i s’estima més que le cep faci el seu propi procés. El resultat és un vi amb un index molt baix de sulfits que en el cas de CARRIEL DELS VILARS es del 0.00%!!! Un producte molt difícil d’aconseguir però que en Carlos Alonso des de els Vilars aconsegueix amb una qualitat extraordinària. EL RESPECTE PER LA TERRA Respectar els cicle estacional i deixar que el cep lluiti per treure i conservi el fruit amb les eines que el terreny i el clima li ofereix, sempre sota l’atenta vigilància i cura del que treballa la vinya. El resultat és un raïm preparat per fer un vi que ofereix els aromes dels mateixos costers de pissarra on ha crescut, sense interferències. Aquí rau la potencia dels

CEPS A ELS VILARS

seus vins negres. O els seus escumosos que degut a la fermentació natural queden gasificats per poder gaudir d’un “xampany” que no fa mal!, ja que no se l’hi han afegit sucres i no te res que no hagi sortit de la mateixa natura, el mateix sucre que porta el raïm en fa tot el procés. No només és el vi si no també una manera d’entendre la terra des de un angle de la geografia empordanesa que els fa encara més atractius, una manera de viure arriscada però que comporta una satisfacció que només es pot descriure quan veus la cara del seu autor quan t’els fa tastar.

2011

CARRIEL DELS VILARS 2011

La convinació donada per l’anyada 2011 triada per en Carlos es d’un 30% de Syrah, un 50%de garnatxa, un 15%de Cabernet i un 5% de Samsó amb un grau del 14,5%vol. Recomenable al 100%

Si voleu el podeu trobar pitjant aquí SOMS EMPORDÀ   

Deixa un comentari